Perinteistä unelmatorttua tulee tehtyä usein, kun sitä on niin kätevä pakastaa ja ottaa tarjolle miltei suoraan pakkasesta. Ja ennen kaikkea kun se on niin hyvää! Mukavaa piristystä tuo, kun väliin lisää vaikkapa hilloa. Tässä tortussa käytin omatekoista omenahilloa.

3 munaa

1 dl sokeria

½ dl perunajauhoja

1 rkl vehnäjauhoja

2 ½ rkl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

125 g voita

1 ½ dl tomusokeria

1 ½ tl vaniljasokeria

1 keltuainen

omenahilloa

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varovasti. Kaada pellille leivinpaperin päälle ja levitä tasaiseksi. Paista 225 asteessa 5 - 7 minuuttia. Kumoa torttupohja sokeroidun leivinpaperin päälle.

Vatkaa voi ja sokerit. Lisää keltuainen samalla vatkaten. Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle, ja levitä omenahilloa täytteen päälle. Kääri torttu rullalle ja anna jähmettyä jääkaapissa ennen tarjoamista.