Kaapissa oli tummuneita banaaneja ja banaanijogurtin loppu, joten etsin jonkinlaista banaanireseptiä ja löysinkin perhekerhon sivuilta tällaisen ohjeen, joka tosin oli tarkoitettu muffineille, mutta ihanan mehevä kuivakakkukin näistä aineksista syntyi!

3,5 dl vehnäjauhoja

½ dl perunajauhoja

2 tl leivinjauhetta

2 tl vanilliinisokeria

½ tl suolaa

½ tl kanelia

2 dl sokeria

3 kypsää banaania

1 dl öljyä

2 dl banaanijogurttia

1 dl taloussuklaata rouhittuna

Sekoita kuivat aineet keskenään. Soseuta banaanit kulhossa haarukalla. Sekoita banaanisoseeseen öljy ja jogurtti. Yhdistä seokset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lisää lopuksi suklaarouhe.

Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa kunnes kakku on kypsä. Kokeile kypsyyttä tikulla.